Uitleg zonder Censuur

“Dat zal mij niet gebeuren, dacht ik altijd. En dat ik er toch ingetrapt ben, ik schaam mij dood, en voel mij echt heel erg dom..”

Hoe vaak hebben wij dit niet gehoord. Of het nou over financiele producten ging, zoals leningen, of een contract tekenen op het werk, of op een minister stemmen. Door niet juist voorgelicht te zijn, maken mensen keuzes zonder de gevolgen te kunnen overzien.

Wij geven hier uitleg over allerlei zaken die u allemaal aangaan, zonder enig censuur. Dat is wat u van ons kunt verwachten, wij zeggen u waar het op staat, en waar het om gaat. Wij willen dat ook weten, en door uzelf te wapenen met kennis, kunt u voorkomen dat u de bovenste zin tegen uw geliefdes zult zeggen.

Nederland is een democratie, dit houd in dat de overheid door u is gekozen. Door het Nederlandse volk, voor het Nederlandse volk. Dit houd in dat u uiteindelijk zelf de baas bent. Het woord democratie stamt af van het griekse woord dèmos (volk) en krateo (heersen, regeren), Dit houdt in dat het volk zelf stemt over de wetten, zoals het vroeger dus het geval was, of het volk verkiest vertegenwoordigers die de wetten maken, zoal wij doen in Nederland.

Maar hoe kunt u uw vertegenwoordigers deze keuzens laten maken in de naam van het volk, als het volk vaak niet op de hoogte is door allerlei omstandigheden. Wij zijn van mening dat Nederland zichzelf veel beter moet laten inlichten. Kennis, is een belangrijk goed, en het is aan uzelf om dit op pijl te houden.

Hierdoor hebben wij deze site in de lucht gegooid. Wij zien het als onze plicht om u te voorzien van Uitgebreide data zonder Censuur. Voor u, om te delen.